Неділя, 28.04.2024, 12:46
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Архив записей
Календарь
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Block title
Block content
Block title
Block content
Block title
Block content
Погода...
 
Головна » 2016 » Лютий » 26

Відповідне рішення прийняли депутати міської ради. Отже, матеріальну допомогу на лікування у розмірі однієї мінімальної заробітної плати отримали учасники антитерористичної операції Власов Віталій Васильович, Макогон Анатолій Анатолійович та Сіладі Віталій Беллович.

Переглядів: 333 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Цю назву в майбутньому носитиме вулиця МК-122. Таке рішення прийняли депутати міської ради. Найбільша площа міста відтепер матиме назву Центральна.

   Також народні обранці проголосували за уточнення назв вулиць Залінейна та Хмельницького Б. на Залінійна та Б. Хмельницького відповідно.

Переглядів: 350 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   На цьому наголосив міський голова Володимир Максим під час засідання сесії.

  Та перед початком робіт потрібно ж визначитися із переліком доріг, які підлягають ремонту у 2016 році. Це питання було включено до порядку денного пленарного засідання міської ради. Депутати його детально розглянули та прийняли відповідне рішення.

  Отже, поточний ремон буде проведено на вулицях Бєльовська, Короленка, Лермонтова, Жовтнева, 19 вересня, К. Маркса, Щучки, Шиндлера, Українська, Садова, ... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Таку назву має Програма з озеленення міста, яку було затверджено на засіданні сесії міської ради у четвер, 25 лютого. Вона передбачає збереження та поновлення насаджень, покращення зовнішньої привабливості вулиць та місць загального громадського користування, пропагування в дошкільних дитячих закладах, серед учнівської, студентської молоді, мешканців міста важливості збереження та збільшення зелених насаджень для покращення екологічної ситуації та здоров’я людей. У 2016 році планується озеленити Сквер Слави, Молодіжний Сквер, Центральну площу, Алею Героїв Чорнобильців, Алею по вул. Харківській, прибудинкові території на мікрорайон № 3 (буд. №№21, 14, 2). На 6 об’єктах буде висаджено посадковий матеріал.

Переглядів: 391 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Папірці, обгортки, пластиковий посуд — це все ми викидаємо, на задумуючись, будь-де. А потім скаржимося на те, що у місті — брудно.

   Та питання поводження з відходами набагато глибше і небезпечніше, адже вони негативно впливають на довкілля і здоров’я людей. Розуміючи всю важливість даної проблеми, депутати Красноградської міської ради на останньому пленарному засіданні затвердили Програму поводження з твердими побутовими відходами та Правила збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації та захоронення відходів, в тому числі компонентів твердих побутових відходів, як вторинн ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   За це рішення одноголосно проголосували усі депутати, присутні на засіданні сесії органу місцевого самоврядування.

   «Нам хотілося б співпрацювати з вами якомога частіше та тісніше. Не було б зайвим дізнатися ваші пропозиції з питань створення сприятливих умов для побутового, торгівельного обслуговування населення, громадського харчування, транспорту, зв’язку та соціально економічного розвитку міста. Наше спільне завдання — працювати на користь громади, робити комфортнішим життя красноградців», — сказав міський голова Володимир Максим, звертаючись до присутніх у залі засідань ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

Українським фондом соціальних інвестицій впроваджується мікропроект «Створення житлових умов для внутрішньо переміщених осіб в місті Краснограді». Міська рада стала його учасником та розробила однойменну Програму.

Моніторинг осіб, що мають статус внутрішньо переміщених на території міста показав, що кількість таких людей становить понад 300 чоловік. Та цифра постійно змінюється. До цієї категорії належать соціальнонезахищені верстви населення: пенсіонери, діти, особи працездатного віку, що займаються пошуками роботи. І найбільшою їх проблемою є відсутність житла. Вирішенню її слугуватиме Програма.

... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Цього року виповнюється 30 років відтоді, коли сталася ця катастрофа. І Красноградською міською радою прийнято Програму із вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС та заходів з нагоди цих роковин. Розрахована вона на 2016 рік.

   «В ході реалізації даної Програми буде утворено організаційний комітет, проведено визначення потреб ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та шляхів їх вирішення, надано підтримку учасникам ліквідації, які опинились у складних життєвих обставинах та чимало іншого», — доповіла секретар міської ради Катерина Єніна, презентуючи Програму. А міськи ... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Ця та інші витрати містяться у змінах до міського бюджету на 2016 рік, які затвердили депутати на засіданні сесії Красноградської міської ради.

   Також кошти виділені на харчування учнів І-4 класів та дітей пільгових категорій (180 тис. гривень), фінансову підтримку житловому ремонтно-експлуатаційному підприємству в сумі 30 тис. гривень, складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на виконання Програми впровадження мікропроекту «Створення житлових умов для внутрішньо переміщених осіб в м. Краснограді», придбання книг погосподарського обліку та алфавітної книги для ведення по ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   На останньому засіданні сесії Красноградської міської ради було затверджено Програму боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та профілактики правопорушень на 2016 рік. Вона є складовою частиною державної та місцевої політики підтримки правоохоронних органів із запобігання порушення законодавства.

   Головною метою даної Програми є створення сприятливих передумов для життя мешканців міста, поетапної зміни в структурі злочинності до рівня мінімальної небезпеки для суспільства, об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування, правоохоронних і контролюючих органів, громадськості у напрямк ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   На цьому наголосив міський голова Володимир Максим під час засідання сесії Красноградської міської ради. На розсуд депутатів було винесено Програму харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій на 2016 рік.

   «Раніше витрати не це брала на себе держава. Зараз харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій лягає на плечі районної влади. Розуміючи весь тягар навантаження, міська рада вирішила долучитися до цього та виділити частину коштів з власного бюджету. Та для того, щоб наші дії відповідали чинному законодавству, потрібно прийняти відповідну програму», — сказав Вол ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Це питання було винесено на засідання сесії міської ради, яке відбулося 25 лютого 2016 року.

   Зокрема, Володимир Максим доповів, що на території Красноградської міської ради діє 20 регуляторних актів. Протягом звітного періоду до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів були внесені доповнення в сфері комунальної власності, упорядкування діяльності на території міста об’єктів торгівлі та сфери послуг, визначення процедури укладення договорів для розміщення об’єктів пересувної торгівлі та сфери розваг, а також наповнення дохідної частини бюджету міської ради за рахунок внесення плат ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Це питання обговорювалося ще на минулому засіданні сесії міської ради. Потреба у створенні нового структурного підрозділу постала через внесення змін до законодавства, пов’язаних з розширенням повноважень органів місцевого самоврядування. Держава пропонує їм взяти на себе ряд функції щодо реєстрації, в тому числі й місця проживання.

   Детально вивчивши це питання, було вирішено винести на засідання сесії міської ради питання створення відповідного структурного підрозділу та затвердження його положення. Депутати одноголосно підтримали ці пропозиції, адже вже з квітня повноваження щодо формування та ве ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Двадцять третього лютого 2016 року набув чинності Закон України «Про внесення зміни до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Він передбачає, що рішення місцевих рад, окрім деяких особливих випадків, приймаються відкритим поіменним голосуванням, а результати мають бути оприлюднені в день голосування на офіційному веб-сайті ради.

   Відповідно до цих змін, були внесені корективи до Регламенту Красноградської міської ради VII скликання. За це рішення проголосували депутати на засіданні сесії, яке відбулося 25 лютого. Також було зат ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Наближається літній сезон, коли особливо популярним видом відпочинку серед городян стають прогулянки на свіжому повітрі, у парках та скверах. Тому активізується виносна та виїзна торгівля фруктами, напоями, морозивом та ін. Вона передбачає здійснення продажу товарів через пункти некапітальної забудови, зокрема, палатки, кіоски, лотки тощо.

   З метою задоволенню попиту на місця для проведення виїзної чи виносної торгівлі члени виконавчого комітету Красноградської міської ради прийняли рішення про виділення двох таких місць: біля супермаркету «Посад» та поблизу ПП «Міраж». Основна вимога & ... Читати далі »

Переглядів: 378 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

Таке рішення було прийнято днями на засіданні виконавчого комітету Красноградської міської ради. Розгляд цього питання викликаний турботою про здоров’я мешканців громади.

Міська влада стурбована тим, що на території міста продовжують працювати стихійні ринки. Боротьба з ними ведеться постійно. Та, не дивлячись на регулярні рейди та складання адміністративних протоколів на порушників, люди і далі продовжують торгувати власною сільськогосподарською продукцією, зокрема м’ясо-молочними продуктами, «з асфальту».

... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Це питання розглядалося на засіданні виконавчого комітету Красноградської міської ради, яке відбулося двадцять четвертого лютого.

   За інформацією секретаря міської ради Катерини Єніної, протягом минулого року спеціалістами відділу з соціальних питань та торговельної діяльності апарату міськради спільно з представниками правоохоронних органів та працівниками міжрайонного управління ГУ Держсанепідемслужби в Харківській області, ветеринарної медицини було проведено понад 25 рейдів. Були виявлені порушення, серед яких — відсутність супровідних документів щодо якості та безпеки харчових продуктів, інформ ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   На цьому наголосила секретар міської ради Катерина Єніна у своїй доповіді на засіданні виконкому міськради. Вона розповідала про роботу дошкільних навчальних закладів освіти за минулий рік. На завершення свого виступу вона зазначила, що це не нормально, коли дитина, яка мешкає на вулиці Українській, ходить в садочок на іншому кінці міста. Робота органів місцевого самоврядування повинна бути направлена на створення комфортних умов для життя своєї громади. А батькам було б набагато зручніше водити свого сина чи доньку у дитсадочок, який знаходиться найближче до дому. Тому Катерина Єніна запропонувала не наступному засіданні виконкому міськради розглянути питання щодо затвердження поділу територій обслуговування дошкільних навчальних закладів.

Переглядів: 312 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

   Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красноградської міської ради. З першого питання доповідали заступник директора Красноградського підприємства теплових мереж Віктор Золотухін, заступник директора комунального підприємства «Водоканал» Микола Воротніков, директор житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства Олексій Крятов та директор комбінату комунальних підприємств Юрій Момот. Вони поінформували членів виконавчого комітету про плани роботи на 2016 рік. Віктор Золотухін, зокрема, розповів про ситуацію, що склалася зі встановленням теплових лічильників. Як відомо, до наступного опалювального сезону вони повинні бути в кожній багатоповерхівці. Та фінансова ситуація підприємства не дозволяє йому провести 100% встановлення. ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: DDAA | Дата: 26.02.2016

Copyright MyCorp © 2024
Поиск
Офiцiйнi веб-сайти
  • Офіційне інтернет-представництво Президента України
  • Офіційний веб-сайт Верховної Ради України
  • Урядовий портал (Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України)
  • Офiцiйний веб-сайт Державної служби зайнятостi
  • Офiцiйний веб-сайт Державної служби iнтелектуальної власностi
  • Офiцiйний веб-сайт Головдержслужби України
  • Офіційний веб-сайт Державної податкової адміністрації у м.Києві
  • Офiцiйний веб-сайт Антимонопольного комiтету України
  • Спеціалізований веб-ресурс КМДА «Закупівлі міста Києва»
  • Інтерактивна інформаційно-аналітична система уряду України "Громадянське суспільство і влада"
  • Діловий центр "Україна-Близький Схід"
  • Інтернет-портал Міністерства економіки України «Державна підтримка українського експорту»
  • Антикорупційний портал
  • Спільнота кращих державних службовців України
  • Державний реєстр виборців. Центральна виборча комісія
  • Харківський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України
  • Концепція реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні
  • Категорії розділу